Altijd bereikbaar en online

Gegarandeerde uptime met Belje Avai

Hoe krijgt je bedrijf toegang tot de cloud? Of is je bedrijf altijd bereikbaar voor klanten?

Met de zakelijke internetverbinding van Belje Avai, krijg je snelheid, bescherming van je verbinding en gegarandeerde uptime. We regelen de aanleg of overstap naar glasvezel, aansluitingen op kantoor of een verbinding naar je thuiswerklocatie.

Zo zijn onze internetoplossingen altijd flexibel in te delen!

glasvezelinternet van Belje Avai

Aanleg

Wanneer je aan het werk bent, wil je niet moeten wachten op de verbinding naar de cloud, of haperingen hebben op je telefoon. Je hebt een perfecte en snelle internetverbinding nodig, kortom een glasvezelverbinding van Belje Avai. Geen zorgen, dit wordt niet gehakketak met meerdere aanbieders.

Belje Avai regelt voor je de aanleg van de glasvezelverbinding, waardoor je zorgeloos kunt blijven ondernemen.

Uptime en snelheid

Wanneer je gebruik maakt van de internetdiensten van Belje Avai, kom je terecht in een warm bad van snelle pings en bijna nooit offline zijn. Wat wil je nu nog meer?

Je eigen ICT-medewerkers of managers kunnen straks gaan kwijlen, bij het zien van alle mooie groene cijfers op de dashboards.

In combinatie met onze glasvezelverbinding, kun je onafgebroken werken in de cloud.

Supersnel internet?

Neem contact op
Systemen met elkaar laten werken

Flexibiliteit

Internet is er natuurlijk niet alleen voor up- of downloaden. We zorgen ervoor dat alle informatiestromen met elkaar communiceren.

De printsystemen met de cloud, de thuiswerkers met de mailserver of de bereikbaarheid van de telefooncentrale. Al deze systemen werkbaar en online houden zou niet een blok aan het been moeten zijn voor de ondernemer, maar voor je moeten werken.

Belje Avai helpt hierbij en ontzorgt je volledig.

Jouw full service ICT specialisten

Bel 085 486 2371