Je bedrijfsveiligheid is onze prioriteit

Ontwerp, installatie en onderhoud in 1 oplossing.

Belje Avai biedt een totaaloplossing voor bedrijfsveiligheid.

Door het leveren van een breed aanbod aan beveiligingsproducten en diensten is Belje Avai dé certificeerde partner op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Dé beveiligingspartner

Vertrouw op onze expertise in bedrijfsbeveiliging.

Wij begrijpen dat de veiligheid van uw bedrijf, medewerkers en eigendommen van het grootste belang is. Daarom bieden wij op maat gemaakte beveiligingsoplossingen aan, die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Onze diensten omvatten o.a. het ontwerp, de installatie en het onderhoud van beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, toegangscontrole, camerabewaking en meer. Daarnaast bieden wij ook bewakingsdiensten aan die 24/7 bescherming bieden aan je bedrijf en medewerkers.

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn aangepast aan de specifieke behoeften en budget.

Inbraakbeveiliging icon inbraakbeveiliging hover

Inbraakbeveiliging
wij brengen het inbraakrisico in kaart

Lees verder
Brandbeveiliging icon brandbeveiliging hover

Brandbeveiliging
bescherm de continuïteit van je bedrijf

Lees verder
Camerabeveiliging icon camerabeveiliging hover

Camerabeveiliging
toezicht op je eigendommen en bedrijf

Lees verder
Toegangscontrole beveiliging icon toegangscontrole beveiliging hover

Toegangscontrole beveiliging
bepaal wie waar mag komen

Lees verder
Kluizen icon kluizen hover

Kluizen
bescherm je bedrijfsdocumenten

Lees verder
Inbraakrisico bedrijfspand in kaart brengen

Inbraakbeveiliging

De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een nuttig instrument om het inbraakrisico van je bedrijfspand in kaart te brengen en te zorgen voor passende beveiligingsmaatregelen

Belje Avai werkt samen met assurantie adviseurs en gecertificeerde installateurs om je te voorzien van het beste advies en een zorgeloze implementatie en onderhoud van jouw beveiligingssysteem.

Wij bieden oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en budget en voldoen aan de eisen van de VRKI.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Brandbeveiliging

Bescherming tegen brand is essentieel voor de veiligheid van jou en jouw bedrijf. Een gecertificeerde brandmeldinstallatie kan helpen om schade te beperken of te voorkomen en om alle aanwezigen in het pand tijdig te waarschuwen voor brand en rookontwikkeling.

Belje Avai begrijpt de ernst van brandgevaar en biedt daarom een gratis inventarisatie bij jou op locatie door een gecertificeerde installateur. Na deze inventarisatie ontvang je deskundig advies en kunnen wij de brandmeldinstallatie professioneel plaatsen, inclusief jaarlijks onderhoud. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde installateurs, zodat je op hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare werking kunt vertrouwen.

Brandbeveiliging bescherm je bedrijf

Bescherm je medewerkers en bedrijf tegen de gevolgen van brand

Neem contact op
Cameratoezicht

Camerabeveiliging

Cameratoezicht kan preventief werken tegen diefstal en beschadiging van je eigendommen en bedrijfspand. Het beheren van camerasystemen kan echter vrij complex zijn. Gelukkig zijn moderne web- en cloudtechnologieën nu beschikbaar om camerabeheer veiliger, makkelijker, toegankelijker en robuuster te maken.

Belje Avai kan je helpen met de volledige inventarisatie, installatie en configuratie van camerasystemen, inclusief AVG-proof advies en opstellen van een DPIA (data protection impact assessment). Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de complexiteit van camerabeheer en kun je vertrouwen op onze expertise.

Bescherm jouw bedrijf met behulp van professioneel cameratoezicht.

Wij bieden ook deze
beveiliging oplossingen aan

Toegangscontrole en kluizen

Samenwerking

Bel 085 486 2371

Avai en Belje Avai - gecertificeerde partners

Bij Belje Avai geloven we in de kracht van samenwerking. Wij werken o.a. nauw samen met Avai, een gecertificeerde partner op het gebied van beveiligingsoplossingen. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze klanten de beste beveiligingsproducten en -diensten aanbieden, waaronder professionele installatie, onderhoud en advies.

Avai
De Seize 21
9001 XT Grou

Belje Avai
Het Anker 11
9206 AL Drachten

Start met zorgeloos ondernemen

Bel 085 486 2371