Kostenbesparende ICT-oplossingen op maat

One-stop shopping voor al je ICT

We zorgen ervoor dat je bedrijfsprocessen zoveel mogelijk geautomatiseerd worden en het platform wordt constant gemonitord.

Ga zorgeloos ondernemen en laat Belje Avai zich druk maken over de continuïteit van je bedrijf.

Optimale ICT inrichting

Optimale ICT inrichting

Belje Avai neemt vanaf het begin de touwtjes in handen, om je ICT zo snel en volledig mogelijk in te richten. Denk aan hardware, software of verbindingen.

Door onze ervaring en de juiste partners, kunnen we ook de fysieke inrichting regelen. Zoals pand beveiliging of kantoormeubilair.

Een goede ICT-inrichting draagt bij aan een hoofd zonder zorgen, bij iedereen in het bedrijf.

Op maat gemaakt

Op elk potje past een deksel. Zo geldt dat ook voor ICT-systemen en bedrijven. Belje Avai levert altijd een op maat gemaakt systeem voor je bedrijf.

Zo voorkom je hoge maandelijkse ICT-kosten voor ongebruikte licenties of gebruikers. We monitoren alle systemen door middel van Sentinel One, een AI-beveiligingsplatform voor Mobile Device Management.

ICT uitbesteden?

Neem contact op
Continuïteit gegarandeerd

Continuïteit gegarandeerd

Wanneer Belje Avai je systemen inricht en beheert, zorgen we er ook voor dat de systemen blijven werken, zoals het hoort te werken. Dat niet alleen. Er wordt altijd gekeken naar de nieuwste updates voor de huidige systemen of naar nieuwe systemen die andere bedrijfsprocessen makkelijker maken.

We zijn niet alleen maar 24/7 support voor je bedrijf, maar een adviseur om continuïteit van je bedrijf te garanderen op elk vlak.

Start met zorgeloos ondernemen

Bel 085 486 2371