Overal en altijd in de
Cloud werken

Met volledige ondersteuning door Belje Avai

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, de cloud. Belje Avai ondersteunt je bedrijf, om snel een onlineomgeving op te zetten, waarbij je overal en altijd toegang hebt. Dat is het simpele van de cloud.

De technische details? Laat dat maar over aan onze technische engineers, altijd bereikbaar voor ondersteuning.

Microsoft 365 platform

Platform

De meest makkelijke manier om in de cloud te gaan werken, is het Microsoft 365 platform. Met een persoonsgebonden account krijg je toegang tot alle Office apps. Bijvoorbeeld SharePoint voor het opslaan & delen van bestanden of Exchange voor de e-mail.

Je betaalt per gebruiker, in abonnementsvorm. Zo groeit je cloudomgeving mee met je bedrijf en betaal je nooit teveel.

Back-up

Bij digitaal ondernemen, hoort een digitale back-up oplossing. Met VEEAM Cloud Connect zorgt Belje Avai ervoor dat je altijd een back-up achter de hand hebt, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Alle back-ups worden automatisch weggezet via een online verbinding, naar een off site server. Zo spreid je de risico’s en kun je bij calamiteiten direct verder werken op een andere locatie, met minimaal dataverlies.

Cloud oplossing nodig?

Neem contact op
Toegang tot je cloudomgeving

Toegang

Toegang tot je cloudomgeving kan op twee manieren. Als eerste kun je altijd toegang krijgen wanneer je op je kantoorlocatie werkt. Belje Avai zorgt ervoor dat het kantoornetwerk altijd afgesloten is voor buitenstaanders en daardoor goed beveiligd blijft. Ten tweede kan er op mobile devices een beveiligde VPN-verbinding geïnstalleerd worden, zodat je makkelijk op afstand kan werken.

Met extra authenticatie mogelijkheden, zorgt Belje Avai voor veilige toegang tot je kritische bedrijfsgegevens.

ICT services op maat

Bel 085 486 2371