Delta Fiber legt de nieuwste generatie glasvezel aan.
Bezoek website

Delta Fiber

Onze partner DELTA Netwerk is dé glasvezelexpert van Nederland. DELTA Netwerk vindt het vanzelfsprekend dat iedereen gebruik moet kunnen maken van gigasnel (zakelijk) glasvezelinternet. Inmiddels zijn al meer dan een miljoen huishoudens en bedrijven aangesloten. Zij zijn klaar voor al die dingen waar we in de toekomst nóg sneller internet voor willen.

Supersnel up en downloaden, zorgeloos werken in de cloud, online vergaderen en het verzenden van grote bestanden. Met het gigasnelle glasvezelinternet van DELTA Netwerk kan het allemaal tegelijkertijd én zonder haperen. Of je daarvoor meer betaalt? Zeker niet!

Lees verdericon lees verder
Blue Fiber is dé glasvezelleverancier van Noordoost-Nederland.
Bezoek website

Blue Fiber

Blue Fiber maakt betaalbaar glasvezel mogelijk, speciaal voor ondernemers. Ze realiseren een glasvezelnetwerk op bedrijventerreinen in Noordoost-Nederland met een razendsnelle verbinding naar jouw bedrijfslocatie. Glasvezel is flexibel en gemakkelijk op te schalen in dataverkeer. Blue Fiber levert verschillende standaard snelheden, maar maatwerk is altijd bespreekbaar.

Belje Avai zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en dat jouw focus bij jouw business blijft. Wij nemen alles voor je uit handen en zorgen dat jij glasvezelinternet op jouw locatie ontvangt. Daarnaast leggen we contact met de aannemer en monitoren we jouw verbinding na aanleg. We regelen eigenlijk alles voor je.

Glasvezel voor ondernemers. Al 15 jaar is Bright Access dé glasvezel leverancier voor ondernemend Nederland.
Bezoek website

Bright Access

Onze partner Bright Access heeft jarenlange ervaring met het leveren van dataverbindingen. Het bedrijf brengt glasvezel letterlijk en figuurlijk binnen het bereik van het MKB, doordat zij complete bedrijventerreinen ontsluiten. Hierdoor zijn de glasvezelaansluitingen van Bright Access voordelig en flexibel, en is uw bedrijf snel klaar voor het werken in de cloud.

Want laten we eerlijk zijn: tegenwoordig is een glasvezelaansluiting gewoon een nutsvoorziening. Daarom maken wij het u samen met Bright Access zo makkelijk mogelijk.

Lees verdericon lees verder
Geniet van alle voordelen van het werken in de cloud.
Bezoek website

Allcloud

Belje Avai werkt samen met Allcloud. Jouw Nederlandse Cloud werkplek provider. De missie van Allcloud is om een einde te maken aan de complexiteit.

Iedere dag proberen zij de diensten voor Ondernemend Nederland verder te vereenvoudigen. Allcloud biedt een complete IT werkplek aan.

Lees verdericon lees verder
Bremer is een specialist voor alles tussen vloer en plafond op je kantoorlocatie.
Bezoek website

Bremer Kantoorcentrum

Gaat het om paperclips of volledige printsystemen, dan kan je bij Bremer terecht. Door de persoonlijke service, een eigen distributiecentrum en het uitgebreide assortiment van Bremer, zijn ze al 80 jaar een bekende naam in Noord-Nederland.

Belje Avai zit in hetzelfde pand als Bremer Kantoorcentrum. Daarom is de samenwerking optimaal. Vragen worden letterlijk over de schutting gesteld. Daardoor kunnen we snel schakelen bij het inrichten van een bedrijfslocatie.

In no time gegarandeerd meer leads vanaf uw website.
Bezoek website

Mooiwurk

Wij zijn Mooiwurk; professionals op het gebied van webdesign & online marketing. Op zoek naar onderscheidend maatwerk webdesign met een commercieel doel? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

CJ2 is een hosting- en datacenterdienstverlener voor B2B in Noord-Nederland.
Bezoek website

CJ2 Hosting

Door onze data en systemen te back-uppen naar een offsite datacenter, blijft er altijd data beschikbaar in het geval van een calamiteit.

CJ2 is een belangrijke ICT-sparringpartner voor Belje Avai en samen zorgen we ervoor dat je bedrijf altijd online en digitaal bereikbaar is.

Onbezorgd TV kijken via onze partner Concept TV.
Bezoek website

Concept TV

Onbezorgd TV kijken
Bent u opzoek naar een passende oplossing waar de content en de technische oplossing aansluit bij uw wensen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom?
Tijden veranderen, waar eerst een televisiesignaal analoog voldoende was en men alleen maar keek naar standaard zenders is de vraag en het aanbod naast de techniek sterk veranderd. Dit vraagt om specifieke kennis en ervaring op het gebied van dvb-c, dvb-s en Ip. Zo krijgt u altijd het juiste zenderaanbod met de techniek en de juiste prijs die bij u past.

Recreatie branche, Zorginstellingen, Hotels en Bedrijventerreinen
Steeds meer bedrijven in de recreatie zoals campings, bungalowparken, hotels en zorginstellingen zijn op zoek naar maatwerk oplossingen waar techniek en content op maat geleverd en gefaciliteerd wordt. Concreet houdt dit in dat wij luisteren naar uw wensen zodat uw klanten, gasten of cliënten onbezorgd kunnen kijken.

Al 100 jaar is Brother een grote speler op de printermarkt.
Bezoek website

Brother

Al 100 jaar is Brother een grote speler op de printermarkt. Brother levert diverse Business solutions, voor een uiterst snelle printingservice. Zoals een Managed Print Service (MPS) programma, waarbij de klant betaalt per gemaakte afdruk, geavanceerde scanoplossingen en accurate printbeveiliging opties.

Bij Belje Avai adviseren we graag welk Managed Print Service programma geschikt is voor je bedrijf. Natuurlijk doen we dan ook de inrichting en beheer!

Wij werken ook samen met

Start met zorgeloos ondernemen

Bel 085 486 2371