Voor ondernemers, door ondernemers

Betrouwbaar en betaalbaar

Een ondernemer wil de beste kwaliteit, maar wil daar niet de hoofdprijs voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding, voor een toegankelijke prijs.

Zakelijke SLA - Maximaal 4 uur

Zakelijke SLA - Maximaal 4 uur

Voor al onze abonnementen geldt een zakelijk service level agreement (SLA) van 4 uur. Omdat wij 24/7 uur ons netwerk monitoren, is een storing al geconstateerd ver voor de gebruikers het zelf door hebben. Meestal is een storing al binnen één minuut opgelost. Is er sprake van een kabelbreuk, dan duurt dat maximaal 4 uur.

Waarom je met Bright Access glasvezel goed zit

10 Gigabit netwerk
Klaar voor de toekomst
Synchrone 1:1 verbinding
Zonder overboeking
Twee eigen fibers
Met maximale up-/download snelheid
24/7 monitoring
365 dagen per jaar
Zakelijke SLA
Bij calamiteiten volgt direct actie
Meerdere kanalen
Voor bijvoorbeeld telefonie internet en bewaking
Veilig, betrouwbaar en snel internet!

Open model

Bij Bright Access bent u vrij om uw eigen ICT-leverancier te kiezen. De aansluitingen staan open voor iedere aanbieder die daarover ICT-diensten wil leveren. Zo kunt u zelf een leverancier kiezen die bij uw bedrijf past. Welke ICT-diensten over de aansluiting geleverd kunnen worden? Denk bijvoorbeeld aan een online werkplek, online backup, hosted exchange, hosted telefonie en meer. Wij kunnen u natuurlijk helpen bij het adviseren en het inrichten van deze diensten. Kortom: u krijgt altijd maatwerk.

Snel, betrouwbaar en
veilig glasvezel binnen handbereik

Bel 088 – 045 09 45